Inzicht in jouw Kind

 

"Er zit zoveel woede in mijn kind"

"Hij sluit zich helemaal af als het over gevoel gaat"

"Ze zegt steeds dat ze er toch niet bij hoort"

"Waarom eet mijn peuter zo slecht?"

"Mijn baby wordt 's nachts opeens krijsend wakker in blinde paniek"

 

Tegenwoordig hoor je veel verhalen over paranormale kinderen. Voor sommige ouders kan de stempel "paranormaal" een stukje rust geven over het gedrag van hun kind. Maar wanneer is een kind paranormaal? En als dit zo is, hoe kan je hier het beste mee omgaan? Wanneer is karakter een belangrijke factor in het gedrag en wat is de invloed van de opvoeding op dit gedrag? Zijn er misschien andere invloeden die voor onrust zorgen bij uw kind?

 

In een consult gericht op uw kind(eren) kijk ik welke factoren bepalen waar het gedrag van uw kind vandaan komt. Vaak is het een combinatie van verschillende dingen en een consult kan inzicht geven wat de oorzaak is van het gedrag en nog belangrijker, welke houding u als ouder het beste kunt aannemen.

 

Geen hokjes

In een consult is het niet de bedoeling uw kind een etiketje te geven. Aan de hand van een foto krijg ik informatie door over uw kind. Vaak voel ik hoe het kind in het leven staat en het leven ervaart. Door deze werkwijze hoef ik niet in gesprek te gaan met het kind en houd ik de informatie zuiver. Een kind stelt zich tegen een vreemde immers anders op dan tegen bekenden.

Door deze werkwijze kan ik ook contact maken met de energie van hele jonge kinderen die nog niet kunnen praten. Ook wordt zo voorkomen dat een kind het gevoel krijgt anders te zijn en met een vreemde daarover moet praten.

 

Werkwijze

Aan de hand van een foto in een gesloten envelop en een naam krijg ik informatie door hoe uw kind in het leven staat. Eerst zal ik vertellen welke gevoelens er door komen, u hoeft nog niets te zeggen. Daarna zal ik vragen of de informatie herkenbaar is. Dan ga ik kijken wat de mogelijke oplossing is om meer balans te brengen in het kind en zo vaak ook in het gezin.

Hoe een kind het leven ervaart hoeft natuurlijk geen realiteit te zijn. Soms is er een enorme angst dat papa en mama gaan scheiden terwijl dit helemaal niet aan de orde is. Toch is deze angst voor het kind wel realiteit en kan het een oorzaak zijn van bepaald gedrag, bijvoorbeeld heftige paniek als mama even weggaat. De wereld door de ogen van het kind zien kan veel inzicht geven. Vanuit mijn achtergrond in het onderwijs en met hulp van mijn gidsen kan ik zowel een intuïtief als theoretisch onderbouwd advies geven.

 

Afspraak maken

Een afspraak maken kan op drie verschillende manieren.

 

- Maak direct een afspraak via de online agenda

Je kunt zien welke opties nog openstaan en gelijk een afspraak inplannen.

 

- Je kunt een bericht sturen via het contact formulier.

 

- Ook is het mogelijk telefonisch een afspraak te maken: 06-44367742

 

Inzicht in jouw Kind

2010-2019 | Op deze website rust copyright | Etty van der Graaf | www.ettyvandergraaf.nl