Aromatherapie

Aroma Therapie 29 & 30 Mei
Workshop Spiritual Wellness & 

Consulten 

Op deze dagen is Marion van Sweet Oils aanwezig voor een Wellness Workshop  met Etherische oliën en Consulten.

 

IMG_6792cut2
IMG_6600
IMG_6830

In deze workshop leert Marion van Sweet Oils je alles over het gebruik van Aromatherapie in het leven van alle dag en ga je naar huis met 2 zelf op maat gemaakte en samengestelde producten, 1 voor jouw lichaam en 1 voor jouw geest. 

 

Marion over de kracht van de natuur:

"Sinds ik in aanraking ben gekomen met etherische oliën zijn deze niet meer weg te denken uit mijn leven. Wat begon als nieuwsgierigheid bleek een start van een compleet nieuwe leefstijl, het bleek een oplossing te zijn in mijn zoektocht de producten in mijn medicijnkastje te vervangen voor natuurlijke alternatieven. Het gebruik van etherische olie is zo ontzettend veelzijdig, of je nou op zoek bent naar chemicaliën vrije producten voor in huis of voor jouw huid, misschien wil je aromatherapie inzetten voor jouw mentale welzijn... de mogelijkheden zijn eindeloos."

 

Inhoud van de workshop

Tijdens deze workshop leer je alles over het gebruik van Aromatherapie, heb je even een momentje voor jezelf en ga je naar huis met een product naar keuze.


Inhoud van de workshop

Je leert de basis over het veilig werken met etherische oliën, want ja, ook al is het een natuurproduct, de oliën zijn ook heel erg krachtig en dan wil je niet overdoseren of verkeerd toepassen. Je krijgt meer informatie over de werking en toepassingsgebieden met heel veel voorbeelden uit de praktijk.


Spirituele Wellness

Iedereen verdient wel eens even tijd voor zichzelf. 

Hoe fijn zou het zijn om een paar uurtjes een fijne welness-ervaring te hebben met etherische oliën. 


Zowel lichaam als geest wordt tijdens deze workshop gevoed.

Na alle informatie over de oliën gaan we aan de slag.


Eerst maken we een kleimasker en badzout.

Het kleimasker doen we op en onze voeten gaan in een voetenbad met ons eigen badzout. Terwijl we ons lichaam op deze manier geven wat het nodig heeft, gaan we luisteren naar een meditatie die ons de spirituele wellness geeft.


consult3
IMG_6830
olie2
56
IMG_6600

Na deze heerlijke verwenning mag je nog een keuze maken welk product je mee naar huis zou willen nemen.


Opties producten:

Roller

Massage olie

Glow serum

Roomspray

Bodyscrub


Wanneer je thuis een diffuser hebt dan kun je ook een sample dosering van de gekozen olie in pure vorm kiezen, zodat je deze als geurverstuiving kunt gebruiken thuis.


Kosten en wat mee te nemen:

De kosten van de cursus zijn €45,- 

Je ontvangt een informatiemap met veel informatie over het gebruik, veel gebruikte oliën uitgelicht, recepten en heel veel tips en tricks.

In de cursus zijn de oliën en grondstoffen voor de producten inbegrepen.


En dan... misschien wil je na de cursus zelf wel aan de slag met etherische olie en het maken van producten, welke producten schaf je aan? Er zijn verschillende kwaliteiten oliën op de markt, helaas ook veel synthetische en gemengde oliën wat je niet terugziet op het etiket. In de cursus wordt aandacht besteed waar op te letten zodat je een weloverwogen keuze kunt maken welk merk voor jou het meest geschikt is.


Via mij is het mogelijk starterspakketten aan te schaffen en specifieke grondstoffen om jouw producten te maken zodat je niet meteen grote voorraden hoeft aan te schaffen.

29 mei: 13.00-16.00 uur


Inschrijfformulier

Klachtgericht Consult

29 Mei


Consult

Marion geeft klachtgerichte consulten om de juiste olie combinaties te adviseren. Loop je tegen fysieke klachten aan , zoals hoofdpijn of spierpijn, stijve gewrichten, huidproblemen? Dan zijn etherische oliën een geweldige manier om jouw lichaam te ondersteunen in de vorm van een roller of massageolie.


Of zoek je een ondersteuning op mentaal vlak, ben je erg vermoeid of pieker je veel? Met olie in een roller voor gebruik op de huid, of een roomspray prikkel je het lichaam een andere gemoedstoestand te ervaren. Via een gesprek wordt het kernthema in beeld gebracht en via een orakelkaart wordt gekeken naar de spirituele les achter jouw thema. Aan de hand daarvan worden de beste oliën voor jou bekeken. Dit advies is waardevol in het maken van de juiste keuze Etherische Oliën, mocht je deze zelf willen gebruiken. Op basis van deze keuze wordt een passend product gemaakt, specifiek om jou te ondersteunen met de klachten.


Mogelijkheden producten:
Roller voor direct gebruik op de huid
Massageolie
Roomspray

Sample Doseringen geadviseerde olie ( indien een aromadiffuser in bezit)


Kosten:

De kosten van een consult van een uur zijn €35,- inclusief een product.