Inzicht in jouw Kind


"Er zit  zoveel woede in mijn kind"

                            "Hij sluit zich helemaal af als het over gevoel gaat"

"Ze zegt steeds dat ze er toch niet bij hoort"

                                                    "Waarom eet  mijn  peuter zo slecht?"

"Mijn baby wordt  's nachts  opeens krijsend wakker in blinde paniek"


Tegenwoordig hoor je veel verhalen over  paranormale  kinderen. Voor sommige ouders kan de stempel "paranormaal" een stukje rust geven  over het gedrag van  hun kind. Maar wanneer is een kind paranormaal? En  als dit zo is, hoe kan je hier het beste mee omgaan? Wanneer  is karakter een belangrijke factor  in het  gedrag en wat  is de invloed van de opvoeding op dit gedrag? Zijn er  misschien  andere  invloeden die voor onrust zorgen bij uw kind?


In een consult gericht op uw  kind(eren) kijk  ik welke factoren bepalen waar  het  gedrag  van uw kind vandaan komt. Vaak  is  het een combinatie van verschillende dingen en een consult kan inzicht geven wat de oorzaak is van het gedrag  en  nog  belangrijker,  welke houding u als ouder het beste  kunt aannemen.


Geen  hokjes

In een consult is  het niet de bedoeling  uw kind een etiketje te geven. Aan de hand van een  foto krijg ik informatie door over uw kind. Vaak voel ik hoe het  kind in  het leven staat  en het  leven ervaart. Door deze werkwijze hoef  ik niet  in gesprek te gaan met  het kind en houd ik de informatie zuiver. Een kind stelt zich tegen een vreemde immers anders op dan tegen bekenden.

Door deze  werkwijze  kan ik ook contact maken met de  energie van hele jonge kinderen die nog niet kunnen  praten. Ook wordt zo voorkomen dat een kind het gevoel krijgt anders te zijn en met een vreemde daarover moet praten.


Werkwijze

Aan de hand van een foto in  een gesloten envelop en een naam krijg ik informatie door hoe uw kind in  het leven staat. Eerst zal ik vertellen welke gevoelens er door komen,  u hoeft nog niets te zeggen. Daarna zal ik vragen of de informatie  herkenbaar is. Dan ga ik kijken wat de mogelijke oplossing is om meer balans te brengen in het kind en zo vaak ook in het gezin.

Hoe een kind het leven ervaart  hoeft natuurlijk geen realiteit te zijn. Soms is er een enorme angst dat  papa en  mama gaan scheiden terwijl dit helemaal  niet aan de  orde is. Toch is deze angst  voor het kind wel realiteit en kan het een  oorzaak  zijn van bepaald gedrag, bijvoorbeeld  heftige  paniek  als mama even weggaat.  De wereld  door de ogen van het  kind  zien kan veel inzicht geven. Vanuit mijn achtergrond in het onderwijs en met hulp van mijn  gidsen kan  ik  zowel een intuïtief als theoretisch onderbouwd advies geven.


Afspraak maken

Een afspraak maken kan op drie verschillende manieren.


- Maak direct een afspraak via de online agenda

Je kunt zien welke opties nog openstaan en gelijk een afspraak inplannen.


- Je kunt een bericht sturen via het contact formulier.


- Ook  is het mogelijk telefonisch een afspraak te maken: 06-44367742


Inzicht in jouw Kind

2010-2019 | Op deze website rust copyright | Etty van der Graaf | www.ettyvandergraaf.nl