Inschrijfformulier

Inschrijfformulier Cursussen

Intuïtietraining 2024 Zaterdag 7,14,21,28 september, 5 & 12 oktober 13.00-16:00 uur
 
Intuïtietraining
Lenormandworkshop
Lenormand Verdiepingsmodule
Ontmoet jouw Gids
Energieworkshop
Tarot deel 1
Tarot deel 2
 
 
 
 
 
 
 
 

Betaling & Voorwaarden


Bij een open inschrijving ontvang je vrijblijvend een e-mail om te overleggen over de data zodra er genoeg geïnteresseerden zijn.

Bij een inschrijving voor een datum ontvang je binnen 3 dagen
na ontvangst van aanmelding voor een cursus/workshop een bevestiging van toelating per mail met uitgebreide informatie over deelname.


Betaling uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus op rekeningnummer Regiobank IBAN:NL02RBRB 0851614213 t.n.v. Etty van der Graaf onder vermelding van de naam van de cursus en de maand.


Na ontvangst van dit formulier ontvang je een bevestiging dat jouw inschrijving is ontvangen. Wacht met betaling totdat je een bevestiging hebt ontvangen, het kan zijn dat de cursus waaraan je wenst deel te nemen al vol is.  

• Uiteraard kan het voorkomen dat je de geboekte workshop/cursus moet annuleren. Annulering is kosteloos tot 14 dagen voor de workshop/cursus. Na deze 14 dagen wordt 100 % van het cursusbedrag in rekening gebracht. Uitzonderingen hierop zijn speciale gevallen zoals verderop beschreven.


•Na betaling van de cursus/workshop, kan alleen door de cursist voortijdig geannuleerd worden in speciale gevallen, (zoals sterfgeval familie) Dan worden de openstaande dagen geretourneerd. 


• Bovengenoemde redenen moeten wel aangetoond kunnen worden.


• Alle cursussen worden normaliter in z'n geheel gevolgd en niet in delen of per avond. Mocht je één of meerdere sessies niet kunnen volgen geeft dat geen recht op restitutie.

Door je op te geven geef je aan akkoord te gaan met de voorwaarden.