Privé les

Wil jij je ontwikkelen op paranormaal/ intuïtief vlak? Heb je wel vaker voorgevoelens waarvan je later denkt; had ik er maar naar geluisterd... Maar ja, dat is achteraf, hoe fijn was het geweest als het wat helderder en sterker was doorgekomen. Als je begrepen had waaróm je dat onderbuikgevoel had. Meer kennis van spiritualiteit en paranormale tools kunnen je helpen om hier meer grip op te krijgen, scherper te voelen en te begrijpen wat de signalen betekenen en hoe je er mee om moet gaan.


In de praktijk worden diverse cursussen gegeven op spiritueel en paranormaal vlak. Het is fijn om in een groep met spiritualiteit bezig te kunnen zijn en te leren van en met elkaar. Er worden vragen gesteld waar je zelf misschien niet opgekomen was en je kunt met elkaar oefenen.


Naast de lessen in groepsverband is het ook mogelijk cursussen in privé lessen te volgen. Het voordeel hiervan is dat we heel specifiek aan de slag kunnen met de talenten en de skills die jij wilt ontwikkelen en er is meer ruimte voor persoonlijke feedback. Sommige cursussen lenen zich beter voor een privé les dan anderen omdat je voor sommige workshops medecursisten nodig hebt om mee te  oefenen. Ook is het mogelijk samen met iemand uren te plannen, bekend en vertrouwd maar zodat je wel kunt oefenen met elkaar.


Verschil spirituele cursussen en paranormale cursussen

Voor mij zit er verschil in spiritualiteit en het paranormale. Spirituele ontwikkeling heeft te maken met vragen stellen over jezelf, wie ben je? Wat is jouw levensdoel? Waarom ben je hier gekomen? Inzichten in jezelf helpen je om dichter bij jezelf te komen, het verwerken van trauma's helpt je om vrijer te leven, vanuit blijdschap en vreugde . Het paranormale gaat voor mij over het zesde zintuig. Het ontwikkelen van intuïtie en heldervoelen en helderweten, het doorkrijgen van beelden en informatie. Het paranormale is een geweldige tool om te gebruiken in een spirituele zoektocht. Je kunt het immers gebruiken om dichter bij jezelf te komen en afslagen te nemen richting jouw levensdoel.

Combinatie van lessen & reading

Ben je op zoek naar een stevige basis om meer op jouw intuïtie te kunnen vertrouwen, maar heb je ook wel behoefte aan informatie en antwoorden? Dan is het Connect Traject misschien wel wat voor jou. In dit traject leer je basisvaardigheden af te stemmen op jouw gevoel en krijg je veel inhoudelijke input en feedback.Losse cursussen geschikt voor privé begeleiding:


Ontmoet jouw Gids ( 1 à 2 uur) is een fantastisch startpunt als je meer in contact wilt komen met jouw gevoel, jouw intuïtie. Heb je wel eens een ingeving gehad waarvan je later kunt zeggen, wow , dat leek wel ingefluisterd door iets of iemand buiten mijzelf? Als je geluisterd hebt naar die ingeving zal die herinnering een gevoel van bescherming geven, misschien heb je het weggewoven en kijk je er nu op terug "zie je wel, hàd ik maar naar mijn gevoel geluisterd..."

In een wereld waarin dingen niet altijd waar voorgespiegeld worden, maar wij de waarheid nog wel voelen is het contact met jouw spirituele helpers een cadeau om helderder af te stemmen op jouw gevoel. Het leert je scherper te zien wat speelt, waardoor twijfels sneller naar de achtergrond verdwijnen. Vergelijk het met een tom tom, in plaats van dat je deze in de kofferbak hebt liggen en wat zacht gemompel hoort zodra je een afslag nadert, hangen we deze voorin en kun je luid en duidelijk horen wat deze te zeggen heeft. 


Energieworkshop ( 1 à 2 uur) leert je de complete basis om te kunnen werken met energie. Energie is een breed begrip, wat voor energie straal jij zelf uit? Welke externe invloeden beïnvloeden jouw energie? En als je er achter komt dat er nogal wat zaken of mensen zijn die jou leegzuigen of in de weg zitten, hoe kun je je hiervoor afsluiten? Ook energie doorgeven via jouw handen komt aan bod, wat je kunt inzetten ter ondersteuning van (fysieke) klachten. Je leert de basis van meditatie om jouw eigen gevoel beter te ervaren en daardoor sneller te herkennen wanneer er verstoringen ontstaan,  welke je met energie weer kunt neutraliseren.


Intuïtief Tarot ( 3 uur)

Het duiden van kaarten kan helpen om de woorden van de gidsen beter te verstaan. De kaarten spiegelen het onderbewuste en helpen om voorbij de eigen gedachten over een situatie heen te stappen en te zien wat er werkelijk speelt. Deze cursus is erg fijn in een groep, omdat je meteen kunt oefenen met mensen die je niet kent. Dat klinkt heel spannend, maar is eigenlijk juist veel makkelijker dan voor jezelf of een bekende. Wanneer je iemand niet kent kun je niet invullen vanuit gedachten, je zal puur vanuit de kaart en het gevoel jouw inzichten doorgeven. Als het goed gaat ook dingen die je niet had kunnen weten, dat geeft dan veel bevestiging dat je niet simpel de kaarten aan het duiden bent maar echt vanuit intuïtie werkt. Voor jezelf is het vaak iets moeilijker, je hebt jouw eigen gevoelens en verlangens en kan de neiging hebben dit in te kleuren.  Er wordt een basis gelegd de kaarten te duiden voor jezelf en mensen om je heen. Je leert via de werkbladen de methode om tot een intuïtief beeld te komen vanuit de kaart en verschillende legpatronen om op diverse situaties en vragen af te stemmen.


Lenormandworkshop ( 2 uur)

Soms is het fijn wat meer theoretische houvast te hebben om jouw gevoelens te kunnen duiden. Daarin is Lenormand een super fijn systeem. De kaarten zijn geschikt voor vragen van het leven van alle dag ( Waar moet ik op letten bij het uitkiezen van een school voor mijn kind, hoe kan ik me het beste opstellen in een sollicitatie?)
Tarot is te gebruiken bij grote levensthema's en biedt in mijn beleving ook spirituele inzichten, het hoe en waarom van bepaalde dingen die we mee moeten maken. Lenormand is meer down to earth. Ook met Lenormand kan intuïtie een belangrijke rol spelen om de kaarten te duiden, maar vanuit de theoretische basis kun je direct aan de slag!


Samen komen?

Wil je de cursussen samen met een vriend of vriendin doen? Super leuk! Stuur dan even een berichtje om te overleggen over het aantal uren wat nodig is en de lessen aan te passen aan de wensen, voor sommige workshops is dan iets meer tijd nodig.


Afspraak maken

Maak direct een afspraak via de online agenda

Je kunt zien welke opties nog open staan en gelijk een afspraak inplannen.Privé Les