Consulten

Paranormale Consulten

Informatie en concrete handvatten

In een persoonlijk helderziend consult kan ik je inzicht geven over bepaalde vraagstukken in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van liefde, werk, financieel, relaties, wonen, jouw levenspad, of andere persoonlijke zaken.


Door het gebruik van mijn paranormale gave krijg ik dingen door over jouw levenspad, blokkades, krachten en invloeden van buitenaf.

Hoe gaat het met jouw kind of gezin, wat kan jij betekenen als ouder?

Loop je vast in de opvoeding of begeleiding van je kind of zoek je meer inzichten wat jouw krachten en valkuilen zijn als ouder? Of maak je je zorgen om jouw kind, zie je struggles maar weet je niet goed wat je het beste kunt doen? In de sessie "Inzicht in jouw kind" stem ik af via een foto en zal vertellen waar het kind nu staat en wat er van jou of jullie nodig is.

Wat betekenen jouw persoonlijke getallen?

Aan de hand van jouw naam en geboortedatum bereken ik jouw getallen en koppel deze aan tarotkaarten. Die kaarten duid ik in verbinding met elkaar via mijn zesde zintuig. Zo krijg je meer informatie over jouw levenspad, missie, lessen en valkuilen, krachten en talenten en jouw karakter.  
Een waardevolle analyse om jezelf in dit leven meer handvatten te geven.