Persoonlijk Consult

Persoonlijk Consult

In een persoonlijk helderziend consult kan ik je inzicht geven over bepaalde vraagstukken in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van liefde, werk, financieel, relaties, wonen, jouw levenspad, of andere persoonlijke zaken.


Door het gebruik van mijn paranormale gave krijg ik dingen door over jouw levenspad, blokkades, krachten en invloeden van buitenaf.  Ik zie beelden, voel en ervaar dingen en hoor informatie.  Afhankelijk van waar je voor komt begin ik vaak met een algemene afstemming of richt mij op specifieke thema's, soms schrijf ik dingen op, soms leg ik alleen kaarten ter ondersteuning en begin direct met vertellen, wat op dat moment kloppend voelt. Hierin wordt gekeken welke informatie op dit moment het meest relevant voor jou is. Vaak komen veel belangrijke zaken al aan bod in dit gedeelte, maar mocht je nog vragen hebben dan krijg je natuurlijk alle ruimte deze te stellen.


Verleden, Heden en Toekomst

In de consulten geef ik inzicht in het verleden, het heden en de toekomst. Met dat laatste moet je niet denken aan toekomstvoorspellingen of je de lotto wint ja of nee, of voorspellingen over ziektes, ongelukken en andere heftige zaken. Zou je die laatste dingen eigenlijk wel willen weten? Als je wilt weten hoe de toekomst gaat verlopen wil je vooral horen dat het goed komt in de toekomst, dan heb je een lichtpuntje om aan vast te houden. Als er nare dingen gaan gebeuren schiet je weinig op met die voorkennis, tenzij je de informatie gebruikt om anders te handelen in het heden om die nare dingen te voorkomen of beter op te kunnen vangen.

Daarmee erken je dat de toekomst niet vast staat, maar slechts een schets is waar je zelf nog kleur aan kunt geven.


Aan het begin van de afstemmming sluit ik mijn ogen en vraag in mijzelf; geef mij de informatie die nodig is voor deze persoon.  Dan beginnen bij mij de waarnemingen waarvan ik dan zeker weet dat het helpende informatie is.

In het consult wordt de focus gelegd op de meest positieve lijn vooruit, met jouw eigen invloed als kern. Dit is niet altijd wat je zelf wenst of hoe je de ideale toekomst voor je ziet. Ik wil je uitdagen met open blik naar de boodschap te kijken, hoe vaak heb je niet gedacht dat een bepaald doel bereiken levensveranderend zou zijn? Eenmaal dat doel bereikt ziet het er toch anders uit dan je je had voorgesteld of het valt zelfs tegen. Ik probeer in een sessie de mogelijkheden in jouw leven te bekijken vanuit de ziel, wat past bij jouw levenspad en talenten.

Mocht ik een minder positief beeld zien als consequentie van het heden dan zal ik dit eerlijk doorgeven om vervolgens natuurlijk de focus te leggen op hoe je het beste met dat minder positieve beeld om kan gaan en zo snel mogelijk weer naar positiviteit toewerkt.  


In mijn consulten staat toekomst voorspellen dan ook niet centraal, maar wel toekomst creëren vanuit bewustzijn en in verbinding met jouw diepste kern.

Ik zal de dingen die ik doorkrijg eerlijk vertellen en dat kan confronterend zijn. Mijn visie is dat je eerst het probleem concreet moet maken en moet verwoorden, voordat je over een oplossing kunt nadenken. Vanuit een positieve instelling zal ik altijd proberen oplossingen aan te reiken, niet door je een mooier plaatje te schetsen dan hoe ik het voel, maar door je de juiste weg te laten zien om weer/meer controle te krijgen over jouw eigen leven. De insteek van een consult is de informatie door te geven die je nodig hebt. Ik zal altijd proberen zo duidelijk mogelijk de antwoorden en inzichten te onderbouwen zodat je meer inzicht krijgt in de situaties en zelf tot de juiste conclusies kan komen. Natuurlijk ben je vrij je eigen keuzes te maken en zelf te bepalen wat je doet met de informatie. Sommige beelden die ik doorkrijg zijn voor mij nietszeggend, ook deze beelden geef ik door omdat het erom gaat of jij de beelden kunt plaatsen.


Foto's en voorwerpen


Voor een consult mag je ook foto's of voorwerpen meenemen van mensen of dieren, maximaal drie verschillende energïeën. Via de foto's maak ik contact met de energie. 


Contact met overledenen

Ik doe geen sessies gericht op contact met een overleden dierbare, want ik kan niet garanderen dat ik altijd contact krijg en dit dwing ik dan ook niet af. Overleden zielen zijn niet altijd aanwezig, zij komen door als zij dat willen en ik respecteer het als een ziel geen contact wil maken.

Mocht je vragen hebben over het proces van overlijden, of het leven wat iemand geleid heeft , de invloed op jouw levenspad, jouw rouw proces dan kan ik hier altijd antwoorden op geven op dezelfde manier zoals ik andere vragen in een sessie beantwoord.


Herkenning

Wat altijd heel belangrijk is; consulten moeten als een herkenning voelen. Het moet een bevestiging zijn van datgene wat je onbewust al wist, maar misschien nog niet kon verwoorden. Een consult kan dan net dat duwtje in de rug zijn de juiste weg te bewandelen waar je zelf (onbewust) ook al mee bezig was.


Wil je nog wat meer informatie? Kijk dan eens op de pagina met veelgestelde vragen.


Afspraak maken

Maak direct een afspraak via de online agenda

Je kunt zien welke opties nog open staan en gelijk een afspraak inplannen.


Een consult kan in de praktijk in Westendorp en telefonisch of via beeldbellen/skype.

De kosten zijn € 95,- voor een consult van maximaal een uur.