Online Lenormandcursus

Lenormand Online Basis Workshop

Leer werken met Lenormand door middel van Leerkaarten

In deze online lenormandcursus leer je Lenormandkaarten duiden door gebruik te maken van de Leerkaarten die ik zelf ontwikkeld heb. Deze Lenormandkaarten zijn de ideale basis om te werken met het Lenormandspel zonder dat je eerst eindeloos moet studeren.


De kaarten geven door hun heldere afbeeldingen en duidelijke steekwoorden in een oogopslag weer wat het antwoord is op jouw vraag. Makkelijk en snel, maar bovenal een mooie manier om de kaarten al doende eigen te maken en op die manier jouw intuïtie te versterken. Want hoe meer je oefent en leert herkennen wanneer jouw gevoel resoneert met de kaarten, hoe makkelijker het wordt dit in jouw leven van alle dag ook te herkennen.


Als je wilt leren hoe je Lenormandkaarten moet lezen dan is deze videotraining de perfecte start!


Complete Lenormand Basisworkshop Video ( 1 uur)

Inclusief Leerkaarten en fysiek Werkmapje

Extra werkbladen en Blogs op de trainingspagina


Spirituele benadering


Unieke intuïtieve methode


          Kosten: € 95,-


Complete Lenormand Basisworkshop Video ( 1 uur)

Inclusief Leerkaarten en fysiek Werkmapje

Extra werkbladen en Blogs op de trainingspagina


Spirituele benadering


Unieke intuïtieve methode


          Kosten: € 95,-


De opbouw van deze cursus

Complete videoles, te volgen in jouw eigen tempo 
🕒 1 uur videoles, 3 uur oefeningen voor jezelf


1. Kaartleggen met paartjes


Lenormandkaarten duid je nooit alleen, maar altijd in combinaties. Je leert werken met 2 kaarten om vragen te beantwoorden.2. Rijgen van kaarten


In rijen vanaf 3 kaarten gebruik je de techniek van rijgen. Met meerdere kaarte kun je verschillende kanten uit, in dit gedeelte leer je hoe je de losse kaarten samenvoegt tot een geheel.3. Significators


Het gebruik van kaarten om een thema te symboliseren in een legpatroon helpt je om de kaarten concreet rond jouw vraag te duiden. Zo'n thema kaart noemen we een significatorkaart. Je leert welke kaarten corrosponderen met welke thema's.4. Legpatronen


In legpatronen komen verschillende technieken aan bod, er worden legpatronen uitgelegd en voorgedaan. Je kunt deze legpatronen zelf oefenen en uitwerken om te kijken welke voor jou het fijnste werkt.5. Speelkaarten


Naast de betekenissen van de kaarten zijn Lenormandkaarten ook gekoppeld aan speelkaarten, die ook weer een eigen kleur en nuance toevoegen aan een duiding. Je leert hoe je deze elementen toevoegt aan een reading.Waarom Lenormandkaarten

De hele dag door zien, ervaren, denken en voelen we dingen. Het onderscheid maken tussen wat we denken en voelen is een hele kunst.


Door te mediteren, af te stemmen op ons gevoel leer je waar te nemen wat er allemaal in je omgaat. Het woorden geven aan die gevoelens en sensaties vraagt weer een vertaling naar de geest en daar is een hulpmiddel als kaartleggen perfect voor. De lenormandkaarten zijn beeldend, sprekend en geven jou woorden om te toetsen aan jouw intuïtie.


Wanneer je de juiste woorden leest zal je er op aangaan en dat is een bevestiging van binnenuit. Hierdoor wordt het gebruik maken van jouw intuïtie en onderscheid maken tussen verstand en gevoel een stuk makkelijker!


De inzichten en antwoorden kunnen je helpen beter met situaties om te gaan of een juiste afslag te nemen op kruispunten.

Hoe zijn deze kaarten tot stand gekomen?


Ik werk nu al een aantal jaar met de Lenormand en heb mij intensief verdiept in de methodes van kaartleggen, zowel met speelkaarten als de Lenormandkaarten zelf. Door verschillende stromingen samen te voegen op basis van mijn gevoel, meditatie en intuïtie ontstond er een manier om met de Lenormand te werken waar de kennis van de kaarten een soort letterbak is, jouw intuïtie stuurt welke betekenissen en combinaties kloppen. In de praktijk merkte ik dat het heel verleidelijk is om een kaart 1 betekenis toe te schrijven en zo niet meer te voelen wat de kaart op dat moment betekent.


Om elke keer een boek met beschrijvingen er bij te pakken is vaak teveel gedoe en haalt mensen uit de flow van het intuïtief duiden, terwijl tijdens het lezen en uitwerken van de mogelijke betekenissen de intuïtie vaak sterk aangeeft welke duiding klopt. Met veel oefenen is dit steeds beter te herkennen.


Om dit proces makkelijker te maken heb ik deze “spiekkaarten” ontwikkeld, het zijn Lenormandkaarten met steekwoorden, naast de betekenissen van de kaart staat ook weergegeven wat de betekenis is van meerdere kleuren ( Harten, Ruiten, Klaveren, Schoppen) in één legging, of wat een meervoud van dezelfde speelkaart inhoudt. Hierdoor zie je in 1 oogopslag de mogelijke duidingen, waardoor het uitwerken van de kaarten haast vanzelf gaat en je jouw intuïtie leert vertrouwen.


Ik had ze in eerste instantie voor mijzelf gemaakt en daarnaast een paar extra setjes voor de cursus die ik geef.

Toen ik terugkreeg van cursisten dat het werken met de spiekkaarten wel heel fijn was heb ik besloten de kaarten in eigen beheer te drukken, zodat het werken met de kaarten voor iedereen toegankelijk wordt.


Lenormand of Tarot?


Lenormand kaarten zijn met name geschikt om inzicht te geven in dagelijkse beslissingen en geven concrete informatie in vraagstukken. Vergeleken met de "spirituele" tarot kan je met Lenormandkaarten heel gericht de details van bepaalde zaken blootleggen.


Met Lenormand kan jouw intuïtie tijdens het lezen van de juiste kaartbetekenis “aanslaan”, een innerlijk signaal wat jou vertelt dat de duiding klopt. Door veel met de kaarten te oefenen train je daardoor jouw intuïtie, het herkennen van jouw voorgevoel.

Wat kun je verwachten?

Uitgebreide informatie over het gebruik van de kaarten, zowel voor beginners als gevorderden

Unieke intuïtieve methode

Spirituele benadering met een nuchtere insteek

Wat kun je na deze training?

Je kent verschillende technieken om de kaarten te raadplegen wanneer je meer inzicht wilt rondom een vraag 

Je kunt de betekenissen van speelkaarten meenemen in een legpatroon voor een extra duiding

Je kunt jouw intuïtie woorden geven door de kaarten

Deelnemen of Bestellen


Je kunt je inschrijven voor de Videotraining via onderstaand formulier. Je ontvangt een bevestiging van deelname en betaalgegevens.

Na ontvangt van betaling onvang je de link naar de Trainingspagina inclusief gebruikersnaam en wachtwoord.

Wil je alleen de leerkaarten bestellen? Kijk dan op deze pagina voor alle gegevens.

De kosten voor de Videotraining zijn € 95,-


Dit is inclusief:

  • Lenormand Leerkaarten ter waarde van € 27,75
  • Lenormand Werkmapje inclusief uitgebreide betekenissen van de kaarten
  • Toegang tot de Trainingspagina inclusief extra werkbladen en informatie


De kaarten en het werkmapje worden gratis verzonden.


De kosten voor de Videotraining zijn € 95,-


Dit is inclusief:

  • Lenormand Leerkaarten ter waarde van € 27,75
  • Lenormand Werkmapje inclusief uitgebreide betekenissen van de kaarten
  • Toegang tot de Trainingspagina inclusief extra werkbladen en informatie


De kaarten en het werkmapje worden gratis verzonden.Ik wens je magische readings toe met de Lenormandkaarten!
 
 
 
 

Jouw gegevens worden enkel gebruikt om de Leerkaarten en het werkmapje te verzenden.