Lenormandkaarten

Deze Lenormandkaarten zijn de ideale basis om te werken met het Lenormandspel. De kaarten geven door hun heldere afbeeldingen en duidelijke steekwoorden in een oogopslag weer wat het antwoord is op jouw vraag. Makkelijk en snel, maar bovenal een mooie manier om de kaarten al doende eigen te maken en zodoende de intuïtie te versterken.


Hoe zijn deze kaarten tot stand gekomen?


Ik werk nu al een aantal jaar met de Lenormand en heb mij intensief verdiept in de methodes van kaartleggen, zowel met speelkaarten als de Lenormandkaarten zelf. Door verschillende stromingen samen te voegen op basis van mijn gevoel, meditatie en intuïtie ontstond er een manier om met de Lenormand te werken waar de kennis van de kaarten een soort letterbak is, jouw intuïtie stuurt welke betekenissen en combinaties kloppen. In de praktijk merkte ik dat het heel verleidelijk is om een kaart 1 betekenis toe te schrijven en zo niet meer te voelen wat de kaart op dat moment betekent.

€ 27,75

Inclusief werkblad

Om elke keer een boek met beschrijvingen er bij te pakken is vaak teveel gedoe en haalt mensen uit de flow van het intuïtief duiden, terwijl tijdens het lezen en uitwerken van de mogelijke betekenissen de intuïtie vaak sterk aangeeft welke duiding klopt. Met veel oefenen is dit steeds beter te herkennen.


Om dit proces makkelijker te maken heb ik deze “spiekkaarten” ontwikkeld, het zijn Lenormandkaarten met steekwoorden, naast de betekenissen van de kaart staat ook weergegeven wat de betekenis is van meerdere kleuren ( Harten, Ruiten, Klaveren, Schoppen) in één legging, of wat een meervoud van dezelfde speelkaart inhoudt. Hierdoor zie je in 1 oogopslag de mogelijke duidingen, waardoor het uitwerken van de kaarten haast vanzelf gaat en je jouw intuïtie leert vertrouwen.


Ik had ze in eerste instantie voor mijzelf gemaakt en daarnaast een paar extra setjes voor de cursus die ik geef.

Toen ik terugkreeg van cursisten dat het werken met de spiekkaarten wel heel fijn was heb ik besloten de kaarten in eigen beheer te drukken, zodat het werken met de kaarten voor iedereen toegankelijk wordt.


Voor wie?


Of je nou net begint met Lenormand en graag een geheugensteuntje wilt hebben in het onthouden van de kaarten, of juist gevorderd bent en de geschreven betekenissen wilt gebruiken als suggesties waar jouw intuïtie op aanslaat, deze kaarten bieden een hele fijne basis om alle lagen van een kaartlegging met Lenormandkaarten zichtbaar te maken.


Hoe gebruik ik de kaarten?

De kaarten zijn te gebruiken als gewone Lenormandkaarten, dus mocht je al bekend zijn met het werken met Lenormand kan je deze set gewoon gebruiken met de extra ondersteuning van de steekwoorden. Bij de set zitten 4 extra kaarten die beknopt uitleggen hoe je de kaarten kunt raadplegen en wat de opbouw is. Voor het uitgebreid leren werken raad ik een workshop of cursus aan. Ik geef zowel groepscursussen als privé lessen in de praktijk.


De Basisworkshop is ook beschikbaar als Online VideotrainingLenormand of Tarot?


Lenormand kaarten zijn met name geschikt om inzicht te geven in dagelijkse beslissingen en geven concrete informatie in vraagstukken. Vergeleken met de "spirituele" tarot kan je met Lenormandkaarten heel gericht de details van bepaalde zaken blootleggen.


Met Lenormand kan jouw intuïtie tijdens het lezen van de juiste kaartbetekenis “aanslaan”, een innerlijk signaal wat jou vertelt dat de duiding klopt. Het duiden van de kaart of afbeelding zelf gebeurt niet vanuit emotie en intuïtieve inleving, maar het bepalen van de juiste duiding is absoluut een intuïtief proces.


Bestellen


De Lenormand Leerkaarten zijn exclusief te verkrijgen via www.ettyvandergraaf.nl


De kosten van een set zijn €27,75 inclusief verzendkosten in Nederland. Je ontvangt bij jouw set kaarten  een door Etty geschreven werkblad met legpatronen en uitleg. Wil je de kaarten bestellen? Dat kan door de kosten over te maken op rekeningnummer

€27,75 t.n.v. Etty van der Graaf

Regiobank IBAN: NL02RBRB 0851614213

Onder vermelding van : Lenormandkaarten, ( Leveringsadres)


Voor België zijn de totale kosten €29,50 inclusief verzendkosten.


Wat anderen zeggen over deze kaarten

“ Zonder er erg in te hebben ben ik gelijk 3 uur lang met de kaarten bezig geweest, het was een beetje verslavend! Ik heb eindeloos geoefend met het leggen van twee kaarten (wat die tweede kan zeggen over de eerste, en na een tijdje wat die twee gewoon samen zeggen volgens mijn gevoel of eerste ingeving). En daarna ook even met de andere leggingen.

Ik denk dat het belangrijkste aspect van mijn korte ervaring tot nu toe met de kaarten is, dat ik een middel heb gevonden om uit mijn hoofd te stappen en meer te luisteren naar mijn gevoel.  "

" Ik was al bekend met tarot en een beetje met lenormand kaarten leggen maar vond het heel moeilijk om de mogelijke combinaties te ontcijferen. Met deze kaarten is dat helemaal niet lastig, ik kies gewoon een woord op de eerste kaart en een logische zin licht vanzelf op als ik naar de andere kaarten keek. Het helpt mij de verschillende betekenissen te onthouden , ook vond ik het werkblad heel leuk omdat er legmethodes op stonden die ik nog niet kende. "'

Lenormand Leer Kaarten