Numerologie

Wat is het?

In een Numerologisch Tarotconsult Intuïtief wordt via jouw geboortenaam en geboortedatum een persoonlijke berekening gemaakt. Dan wordt er een combinatie gemaakt van numerologie en tarot, de getallen worden aan tarotkaarten gekoppeld en intuïtief geduid. Deze duidingen zeggen heel veel over jouw karakter, gedrag, levensopdracht en talenten. Ook geven de duidingen tendensen aan van de komende tijd en wat de energie is tussen jou en een persoon.


Je ontvangt hiermee een blauwdruk van jouw levenspad, mogelijkheden en blokkades. Nu lijkt het haast of jouw leven al vast ligt, maar daar geloof ik niet in. Het consult biedt een schets waardoor je inzicht krijgt in de (on)mogelijkheden van jouw leven. Daarnaast biedt het tools en inzichten hoe je met die schets om kan gaan, zodat je jouw hoogste doelen kan bereiken en kan groeien op jouw spirituele pad. Het kan enorm veel antwoorden geven op levensvragen, bijvoorbeeld waarom je je niet gelukkig voelt in je werk of relatie, omdat het inzichtelijk maakt wat voor jou het beste werkt en wat niet.

Vergelijk het met een akker, je bent al jaren aan het ploeteren en werken om een goede oogst binnen te halen, maar je blijft geconfronteerd worden met tegenslagen. Via het Numerologisch Tarotconsult Intuïtief kan duidelijk worden waarom het blokkeert. Is het wel de juiste akker waar je aan werkt, doe je het wel samen met de juiste mensen? Heb je de goede houding? Wanneer je inzicht krijgt in jouw zielepad en mogelijkheden dan kan je keuzes maken die goed zijn voor jou en jouw ziel, los van de verwachtingen van de buitenwereld.


Inhoud:

In deze uitgebreide analyse worden verschillende kaarten berekend die inzicht geven op verschillende vlakken. Deze zijn:


•         Karakter

•         Innerlijk, hoe je echt bent

•         Hoe je overkomt op anderen

•         Lot, inzicht wat de blauwdruk is van jouw leven

•         Talenten, wat gaat je natuurlijk goed af

•         Bestemmingsweg, welke weg je dient te zoeken en te gaan

•         Levensdoel, wat van belang is en wat je dient te realiseren

•         Zielsmotivatie, waarom ben je hier, wat moet je leren

•         Invloed naamsverandering ( een koosnaam, door huwelijk of door eigen keuze)

•         Jaarkaart, welke potenties en blokkades liggen er dit jaar

•         1 relatieberekening, wat de mogelijkheden en valkuilen zijn van de (liefdes) relatie.


Kosten:

Een numerologisch tarotconsult kost € 145,- inclusief btw. Dit bestaat uit een half uur voorbereiding door mij en een sessie van een uur in de praktijk of per telefoon met jou inclusief een samenvatting van de analyse. Vooraf aan de sessie wordt gevraagd bepaalde gegevens per mail op te sturen zodat de berekening van te voren gemaakt kan worden. Ik reken jouw getallen vooraf uit en vul de persoonlijke analyse in. Hierin staat welke kaarten bij jou horen met een beknopte duiding, in de sessie vertel ik jou mijn uitgebreide waarnemingen en inzichten. Dit gesprek mag je opnemen zodat je het rustig na kan luisteren en de beknopte analyse krijg je mee naar huis.


Je ontvangt vooraf aan de afspraak een e-mail met vragen die nodig zij voor de berekening.

Deze sessie kan zowel in de praktijk als via skype/beeldbellen. Omdat ik de afbeeldingen graag laat zien tijdens het gesprek kan deze sessie niet zonder video op afstand.Afspraak maken

Stuur een bericht via onderstaand formulier en vul de gegevens in zodat ik de berekeningen kan voorbereiden. Geef jouw voorkeur voor een dag aan en we plannen een datum voor het gesprek, dit kan zowel in de praktijk als telefonisch/via beeldbellen.


 
 
 
 
 
 
Maandag
Dinsdag
Woensdagochtend
Donderdag
Vrijdag
 
 
 

Numerologisch Tarot Consult