Combinatieconsult

Combinatieconsult Etty & Elcke

Combinatie consult Paranormale sessie ( Etty van der Graaf) en een
Energetische Behandeling of Massage( Elcke Wolters)

Een gecombineerde sessie voor meer inzicht en ondersteuning op mentaal en fysiek vlak.
Je ontvangt een paranormale reading en een heerlijk ontspannende energie behandeling of massage ( totaal duur 2 uur)


Tijdens een paranormaal consult bij Etty krijg je antwoord op jouw levensvragen.
Wie ben je ? Waar sta je? Waar gaat het naar toe? Je krijgt inzichten en handvatten om de focus weer helder te krijgen en te kunnen handelen vanuit jouw innerlijke kracht, jouw zielenmissie. Inzichten kunnen krachtige tools zijn om patronen te doorbreken en los te komen van belemmerende factoren. Hierdoor kun je leven volgens het voor jou geschreven levenspad en jouw talenten benutten precies zoals het de bedoeling is.


Maar soms zijn dingen makkelijker gezegd dan gedaan. Blokkades, zowel emotioneel als fysiek kunnen een drempel vormen om jouw potentieel aan te boren. Laat dat de specialiteit zijn van Elcke, zij is in staat jouw energie te scannen en zo op te sporen waar de blokkades zitten via een energetische massage of energetische behandeling. Met haar helende handen biedt zij ondersteuning aan jouw lichaam om weer naar het juiste energieniveau te bewegen. Een behandeling biedt ontspanning, verzachting en activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Mocht uit de scan blijken dat emotionele blokkades de oorzaak zijn van de klachten wordt ook deze laag in balans gebracht. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van energie en aromatherapie. Deze twee methodes versterken elkaar, je ontvangt na de behandeling een Blauwe Regen voetbad blend van de gebruikte aroma om zo thuis de energie van de behandeling aan te spreken en zo langer door te laten werken.


Een echte powercombi dus, de informatie uit de reading wordt versterkt door de energetische behandeling waardoor de uitwerking alleen maar krachtiger kan worden.

 

Kosten: €160  voor 2 uur, eerst bij Etty en aansluitend bij Elcke, inclusief Blauwe Regen BlendAfspraak maken

Een afspraak voor een duo consult kan via onderstaande agenda.
Voor een telefonisch combinatieconsult kan
 via het contactformulier een aanvraag verstuurd worden