Reiki Combinatieconsult

Combinatieconsult Etty & Marion

Combinatie consult Paranormale sessie ( Etty van der Graaf) en een
Energetische  Massage met Reiki ( Marion van der Mei van Sweet Oils)


Een gecombineerde sessie voor meer inzicht en ondersteuning op mentaal en fysiek vlak.
Je ontvangt een paranormale reading en een heerlijk ontspannende energie massage zodat je de informatie goed kunt laten landen ( totaal duur 2 uur)


Tijdens een paranormaal consult bij Etty krijg je antwoord op jouw levensvragen.
Wie ben je ? Waar sta je? Waar gaat het naar toe? Je krijgt inzichten en handvatten om de focus weer helder te krijgen en te kunnen handelen vanuit jouw innerlijke kracht, jouw zielenmissie. Inzichten kunnen krachtige tools zijn om patronen te doorbreken en los te komen van belemmerende factoren. Hierdoor kun je leven volgens het voor jou geschreven levenspad en jouw talenten benutten precies zoals het de bedoeling is.


Maar soms zijn dingen makkelijker gezegd dan gedaan. Blokkades, zowel emotioneel als fysiek kunnen een drempel vormen om jouw potentieel aan te boren. Laat dat de specialiteit zijn van Marion. Met haar helende handen biedt zij ondersteuning aan jouw lichaam om weer naar het juiste energieniveau te bewegen. Een massage met Reiki biedt ontspanning, verzachting en activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van energie en aromatherapie. Deze twee methodes versterken elkaar, je ontvangt na de behandeling een Etherische Olie roller van de gebruikte aroma om zo thuis de energie van de behandeling aan te spreken en zo langer door te laten werken.


Een echte powercombi dus, de informatie uit de reading wordt versterkt door de energetische behandeling waardoor de uitwerking alleen maar krachtiger kan worden.

 

Kosten: €155 voor 2 uur, eerst bij Etty en aansluitend bij Marion, inclusief Etherische Olie RollerAfspraak maken

Een afspraak voor een duo consult kan via onderstaande agenda.